Välj en sida

blomsterbud i motala

Vi på Niklasblomman tar hand om din blomsterbeställning

Vi erbjuder prisvärda blommor och växter

Varmt välkommen till Niklasblomman, en kundvänlig blomsterbutik som via våra blomsterbud i Motala med omnejd finns till för dig som vill beställa blommor. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom branschen och den omfattande kompetens som vi har, så kan du alltid lita på att du får den hjälp som du är i behov av, när du vänder dig till oss på Niklasblomman. Alla som köper blommor av oss skall bli nöjda. 

 

Här hos oss på Niklasblomman säljer vi blommor för alla slags tillfällen, bland annat sorgbinderier. Vårt stora utbud gör att vår blomsterbutik lämpar sig väl för alla som antingen vill besöka vår butik, eller som är i behov av ett blomsterbud i Motala. Vi samarbetar med Euroflorist. Vi har ett stort sortiment så att alla kan hitta något de tycker om. Varmt välkommen att göra din beställning, vi ser fram mot att få hjälpa dig!

 

blomsterbud i motala

Välkommen till oss på Niklasblomman. Vårt blomsterbutik erbjuder service till dig som vill skicka blommor via Euroflorist och behöver ett blomsterbud i Motala. Hör av dig så hjälper vi dig.

100 procent nöjda kunder

Det är av viktigt att alla som kommer till oss verkligen blir nöjda. Man skall bli 100 procent nöjd med såväl de blommor eller växter som man inhandlar, samt med vår kundservice.

erfarenhet

Vi som arbetar på Niklasblomman är både  kompetenta och erfarna inom det mesta inom vår bransch. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

niklasblomman